Dichtwater bij MonkeyTalk

Dichtwater was te gast in de podcast MonkeyTalk van The Zooooo en voerde een leuk gesprek met Irene Koel over spoken word, luisteren en vakjargon.

Onlangs was ik te gast bij de podcast MonkeyTalk van The Zooooo. Met Irene Koel voerde ik een (heel erg leuk) gesprek over o.a. luisteren, praten en hoe je mensen vakkundig uit een web van vakjargon knipt.

Als je Dichtwater volgt weet je misschien dat ik een aantal jaar geleden de intro- en outro-tune van MonkeyTalk schreef, produceerde en insprak. Onlangs gaven we de MonkeyTalk-tune voor het nieuwe seizoen een upgrade met dit keer muziek door TAMBR. En weer met mijn stem.

Een mooie gelegenheid voor mij om ook eens als gast langs te komen. Beluister de aflevering hieronder en vergeet niet te abonneren. Is leuk.

Wil jij mij ook inschakelen voor een (po√ętische) column, een spoken word performance, voice-over of manifest? Mail of bel me: dichtwater@gmail.com / 0622418105. Ik neem waarschijnlijk op.