Creative copy

Ook voor reclame- en campagnedoeleinden bent u bij Dichtwater aan het juiste adres. Dichtwater verzorgt met liefde creative copy voor uw commercial, productvideo, website of slogan.

Creative copy

Creative copy

  • voor o.a. commercials, campagnes, bedrijfsfilms, merknamen en slogans
  • overtuigend, duidelijk en met de juiste tone of voice
  • afgestemd op uw doelgroep
  • optioneel in spoken word stijl of rap
  • geschreven met kennis van strategie en consumentenpsychologie

Ook voor reclame- en campagnedoeleinden bent u bij Dichtwater aan het juiste adres. Bij het lanceren van een (marketing-)campagne of commercial is op de juiste toon communiceren en verbinding leggen van essentieel belang. Reinier ‘Dichtwater’ van der Veer voorziet u graag van creative copy die precies de gewenste snaar raakt. Dichtwater is het juiste adres voor copy voor bijvoorbeeld commercials of productvideo’s alsmede teksten voor posters, slogans en merknamen.

Een voice-over copy in spoken word-stijl of rap behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Indien gewenst is het mogelijk om de voice-over tevens door Reinier te laten inspreken, op afstand (in eigen studio) of op een opnamelocatie van uw keuze.

Reinier weet door zijn ervaring in de reclame-branche en zijn kennis van strategie, sociale beïnvloeding en psychologie van reclame en consumentengedrag exact welke woorden hij moet gebruiken om uw doelgroep te overtuigen.

Dus, heb jij een iemand nodig die ook conceptueel kan denken? Een creative met kennis van strategie, een knobbel voor taal en een passie voor geluid? Zoek dan niet verder.

Direct een aanvraag doen of meer informatie? Mail naar info@dichtwater.nl of bel 0622418105.

Advertentie voor Nimeto in BNS Crisp Magazine. Concept en creative copy door Dichtwater.