Dichter op de werkvloer

Wilt u uw werknemers of collega’s op een unieke en onvergetelijke manier verrassen en in het zonnetje zetten? Zoek dan niet verder.

Dichter op de werkvloer

Dichter op de werkvloer

  • gedicht en voordracht op maat
  • voor bedrijven en instanties
  • om uw werknemers in het zonnetje te zetten
  • optioneel inclusief videoverslag
  • optioneel inclusief drukwerk

Wilt u uw werknemers of collega’s op een unieke en onvergetelijke manier verrassen en in het zonnetje zetten? Zoek dan niet verder.

Reinier ‘Dichtwater’ van der Veer brengt als ‘dichter op de werkvloer’ in het televisieprogramma Man Bijt Hond odes aan hardwerkende medemensen. Door het intieme karakter van de voordracht, het verrassingseffect en de warmte die uit de woorden en stem van de dichter spreken, roept dit bij de werknemers in kwestie positieve emotionele reacties op. Het is duidelijk te zien dat dit blijk van waardering de werknemers goed doet en diep raakt. Dát is precies het doel van ‘dichter op de werkvloer’: waardering uitspreken, mensen in het zonnetje zetten en hen laten zien dat u als leidinggevende of collega hen ziet en hen dankbaar bent voor hun dagelijkse inzet. Het inschakelen van de ‘dichter op de werkvloer’ is voor grote en kleine bedrijven een ideaal middel om uw werknemers op zeer persoonlijke wijze blijk van waardering te geven. Die waardering is, zeker in tijden waarin burn-outs en werkgerelateerde stress meer voorkomen dan ooit, precies wat mensen nodig hebben.

Reinier van der Veer is vanaf nu beschikbaar om precies zoals op televisie, als ‘dichter op de werkvloer’ een ode te komen brengen aan uw collega’s of werknemers.

De ode kan ook vooraf opgenomen worden en gebruikt worden voor bijvoorbeeld een interne video. De tekst van de ode kan optioneel als (ingelijst) drukwerk geleverd worden (bijvoorbeeld als cadeau om mee naar huis te nemen voor de werknemers, of om op te hangen in de personeelskamer of kantine).

Direct boeken of meer informatie? Mail naar info@dichtwater.nl of bel 0622418105.

Reinier ‘Dichtwater’ van der Veer brengt bij Man Bijt Hond een ode aan de autoslopers.
Reinier ‘Dichtwater’ van der Veer brengt bij Man Bijt Hond een ode aan de verpleegkundigen.