Over dichtwater

Dichtwater is een alias van Reinier van der Veer. Dichtwater levert met gevoel originele, behapbare en waterdichte gedichten, creative copy, spoken word-teksten en voordrachten in opdracht.

Reinier kwam na een opleiding tot psycholoog en enkele omzwervingen in het onderwijs, coaching en de reclamebranche terug bij zijn passies: taal, geluid en mensen. Zijn ervaringen in de psychologie en reclame maken dat hij als copywriter, spreker en voice-over weet hoe hij mensen moet bereiken.

Zijn stem, zijn pen én hijzelf zijn warm, betrouwbaar, vriendelijk en overtuigend en ook voor uw bedrijf of campagne inzetbaar. Voor het TV-programma Man Bijt Hond hielp hij mensen met sinterklaasgedichten en bracht hij in zijn eigen rubriek ‘dichter op de werkvloer’ poëtische odes aan bouwvakkers, verplegers en andere hardwerkende mensen.

Dichtwater schreef en sprak eerder al voor een breed scala aan overheden, bedrijven en instellingen waaronder Gemeente Amsterdam, Nova College, Ministerie van BZK, Achmea, Eneco en Westfield Mall.

Voor vragen en aanvragen (zowel zakelijk als particulier), stuur een bericht via het contactformulier, mail naar [email protected] of bel 0622418105.

Opdrachtgevers

Reinier van der Veer alias Dichtwater schreef eerder voor of was te zien bij: