Spoken word performance

Om uw bedrijfsevenement net dat beetje extra te geven waarmee u zich onderscheidt en de gasten voorziet van vermaak op maat, biedt Dichtwater de mogelijkheid tot het schrijven en voordragen van een poëtische ode of spoken word performance.

Spoken word performance

Spoken word performance

  • spoken word tekst en voordracht op maat
  • voor offline en online evenementen, activaties en borrels
  • bijv. als opening, afsluiting of live wrap-up
  • geheel naar uw wensen geschreven
  • briefing & feedbackrondes inbegrepen
  • optioneel inclusief drukwerk als aandenken

Om uw (online) evenement net dat beetje extra te geven waarmee u zich onderscheidt en de gasten voorziet van een unieke ervaring, verzorgt Reinier van der Veer alias Dichtwater met liefde voor u een poëtische ode of spoken word performance op maat. De tekst voor de performance wordt op basis van een briefing, voorgesprekken en onderzoek speciaal voor u en uw organisatie gecreëerd. Dichtwater weet precies welke vragen er gesteld moeten worden om tot de essentie van de boodschap te komen en een tekst te schrijven die aansluit en binnenkomt bij uw publiek.

Zo kan de tekst bijvoorbeeld een ode zijn aan uw werknemers, een eerbetoon aan het project of product dat u net heeft gelanceerd, een terugblik op voorgaande jaren ter viering van uw jubileum, een beschouwing van uw plannen voor de toekomst of een lofzang op de samenwerking die u net bent aangegaan. Voor elke gelegenheid kan er een poëtische tekst inclusief performance verzorgd worden, geheel afgestemd op uw wensen. Het is tevens mogelijk uw evenement of congres op dichterlijke wijze samen te vatten en zodoende met de performance het evenement af te sluiten.

De tekst voor de performance kan van te voren geschreven worden op basis van uw input en eigen onderzoek. Hierin is uiteraard altijd ruimte voor een of meerdere feedbackmomenten van opdrachtgever. Ook is het mogelijk dat de tekst live tijdens het evenement zelf geschreven wordt op basis van daar opgedane impressies en/of gesprekken met sprekers en gasten. Een tussenvorm is uiteraard ook denkbaar. Hierover ga ik graag met u in gesprek.

Meer weten weten over waarom spoken word ook voor uw doelgroep, evenement of organisatie werkt? Lees mijn recente blog-post.

Ook mogelijk:

  • (live) muzikale begeleiding
  • spoken word voice-over (op muziek)

Reinier van der Veer direct boeken of meer informatie? Mail naar info@dichtwater.nl of bel 0622418105.

Spoken word video-uitnodiging voor de NOVI conferentie 2022
Reinier ‘Dichtwater’ van der Veer brengt bij Man Bijt Hond een ode aan de mens in coronatijd.
Aftermovie NOVI conferentie 2022 met spoken word door Dichtwater