Spoken word performance

Om uw bedrijfsevenement net dat beetje extra te geven waarmee u zich onderscheidt en de gasten voorziet van vermaak op maat, biedt Dichtwater de mogelijkheid tot het schrijven en voordragen van een poëtische ode of spoken word performance.

Spoken word performance

Spoken word performance

  • gedicht en voordracht op maat
  • voor offline en online evenementen, symposia en borrels
  • bijv. als opening, afsluiting of live wrap-up
  • geheel naar uw wensen geschreven
  • optioneel inclusief drukwerk als aandenken

Om uw (online) bedrijfsevenement net dat beetje extra te geven waarmee u zich onderscheidt en de gasten voorziet van vermaak op maat, verzorgt Reinier van der Veer alias Dichtwater met liefde voor u een poëtische ode of spoken word performance. De tekst voor de performance wordt speciaal voor u en uw organisatie gecreëerd en is dus uniek en nooit eerder ten gehore gebracht.

Zo kan de tekst bijvoorbeeld een ode zijn aan uw werknemers, een eerbetoon aan het project of product dat u net heeft gelanceerd, een terugblik op voorgaande jaren ter viering van uw jubileum, een beschouwing van uw plannen voor de toekomst of een lofzang op de samenwerking die u net bent aangegaan. Voor elke gelegenheid kan er een poëtische tekst inclusief performance verzorgd worden, geheel afgestemd op uw wensen. Het is tevens mogelijk uw evenement of congres op dichterlijke wijze samen te vatten en zodoende met de performance het evenement af te sluiten.

De tekst voor de performance kan van te voren geschreven worden op basis van uw input en eigen onderzoek. Hierin is uiteraard altijd ruimte voor een of meerdere feedbackmomenten van opdrachtgever. Ook is het mogelijk dat de tekst live tijdens het evenement zelf geschreven wordt op basis van daar opgedane impressies en/of gesprekken met sprekers en gasten. Een tussenvorm is uiteraard ook denkbaar. Hierover ga ik graag met u in gesprek.

Desgewenst kan de tekst van de performance opgemaakt en (hand-)gedrukt worden in kleine of grote oplage, al dan niet ingelijst, als presentje of aandenken voor uzelf of uw bezoekers. Ook drukwerk op koffiemokken, notebooks, muismatten of andere artikelen is mogelijk. Kijk hier voor meer informatie over drukwerk of stuur een bericht.

Reinier van der Veer direct boeken of meer informatie? Mail naar [email protected], vul het contactformulier in of bel 0622418105.

Reinier ‘Dichtwater’ van der Veer brengt bij Man Bijt Hond een ode aan de mens in coronatijd.
Reinier ‘Dichtwater’ van der Veer brengt, begeleid door Emre Doğan op gitaar, een poëtische ode aan de stad Haarlem