Gedicht op maat

Zoekt u een uniek geschenk voor bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag, pensionado of zakenrelatie? Of wilt u een gevoel waarmee u zit maar zelf niet goed onder woorden kan brengen in een poƫtische vorm laten gieten? Ik schrijf met liefde en zorg een gedicht nauwkeurig afgestemd op uw wensen en voorkeuren.

Gedicht op maat

Gedicht op maat

  • geheel naar uw wensen geschreven
  • bijv. op de muur van uw nieuwe bedrijfspand
  • of plaatsing in de publieke ruimte
  • lengte, stijl en tone of voice in overleg
  • optioneel inclusief drukwerk en lijst

Zoekt u een uniek geschenk voor de bezoekers van uw evenement of een zakenrelatie? Of wilt u de opening van een nieuw bedrijfspand of een starthandeling vieren met de onthulling van een gedicht? Reinier ‘Dichtwater’ van der Veer schrijft met liefde en zorg een gedicht nauwkeurig afgestemd op uw wensen en voorkeuren.

Samen bepalen we de lengte van het gedicht, de toon, de inhoud en welk gevoel u wilt overbrengen met het gedicht. Vervolgens schrijf ik aan de hand van uw input, vooronderzoek en voorgesprekken een persoonlijke en unieke tekst die enkel en alleen speciaal voor u is gecreƫerd. Uiteraard is er na opmaak van de eerste versie de mogelijkheid tot het geven van feedback. Wanneer het gedicht definitief is goedgekeurd, is er optioneel de mogelijkheid dit te laten drukken op zwaar papier (handgedrukt) en te laten inlijsten. Dichtwater heeft een breed netwerk aan drukkers en kunstenaars die graag meedenken over hoe we het gedicht het best in fysieke vorm kunnen vereeuwigen.

Kijk hier voor meer informatie over drukwerk of stuur een bericht.

Direct een aanvraag doen of meer informatie? Mail naar info@dichtwater.nl of bel 0622418105.