Gedicht op maat

Zoekt u een uniek geschenk voor bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag, pensionado of zakenrelatie? Of wilt u een gevoel waarmee u zit maar zelf niet goed onder woorden kan brengen in een poëtische vorm laten gieten? Ik schrijf met liefde en zorg een gedicht nauwkeurig afgestemd op uw wensen en voorkeuren.

Gedicht op maat

Gedicht op maat

  • geheel naar uw wensen geschreven
  • mogelijkheden voor zowel bedrijven als particulieren
  • bijv. als cadeau voor een pensionado, collega, ouder of geliefde
  • lengte, stijl en tone of voice in overleg
  • optioneel inclusief drukwerk en lijst

Zoekt u een uniek geschenk voor bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag, pensionado of zakenrelatie? Of wilt u een gevoel waarmee u zit, maar zelf niet goed onder woorden kunt brengen, in een poëtische vorm laten gieten? Reinier ‘Dichtwater’ van der Veer schrijft met liefde en zorg een gedicht nauwkeurig afgestemd op uw wensen en voorkeuren.

Samen bepalen we de lengte van het gedicht, de toon, de inhoud en welk gevoel u wilt overbrengen met het gedicht. Vervolgens schrijf ik aan de hand van uw input een persoonlijke en unieke tekst die enkel en alleen speciaal voor u is gecreëerd. Uiteraard is er na de opmaak van de eerste versie de mogelijkheid tot het geven van feedback. Wanneer het gedicht definitief is goedgekeurd, is er optioneel de mogelijkheid dit te laten drukken op zwaar papier (digitaal of handgedrukt) en te laten inlijsten.

Ook drukwerk op koffiemokken, notebooks, muismatten of andere artikelen is mogelijk. Kijk hier voor meer informatie over drukwerk of stuur een bericht.

Direct een aanvraag doen of meer informatie? Stuur een bericht via het contactformulier, mail naar [email protected] of bel 0622418105.