The best of Dichtwater op NPO Radio 1

Beluister hier de Top 18 gedichten uit de poëtische column van Dichtwater op NPO Radio 1, Villa VdB.

Het afgelopen jaar schreef ik elke dinsdag een kort luchtig gedicht over de actualiteit voor Villa VdB op NPO Radio 1. In totaal waren dat maar liefst 50 poëtische columns over een breed scala aan ontzettend belangrijke onderwerpen. Van gourmetstellen tot kwetterwekkers, bedreigde bestuivers en zelfs Queen Bee; alles en iedereen kwam uitgebreid aan bod.

Zo’n catalogus mag natuurlijk niet in de vergetelheid raken. In eerste instantie was ik daarom van plan de gehele bibliotheek in één afspeellijst online te zetten maar na een tijdje snuffelen in de archieven kwam mijn eigen stem zelfs mij de neus uit.

Dus is het een Top 18 geworden. Logisch. En die kan je nu hier beluisteren. Dat hoeft niet in één keer hoor. Je mag doseren. En ik ben natuurlijk heel benieuwd naar jouw favoriet!

Wil jij mij ook inschakelen voor een (poëtische) column, een spoken word performance of voice-over? Mail of bel me: dichtwater@gmail.com / 0622418105. Ik neem waarschijnlijk op.