Op de radio: kwetterwekker

Ik schreef voor NPO Radio 1 een gedicht over de vogels die weer op hun nesten zitten en de buitenwereld veranderen in een gigantische kraamkamer.

De laatste dagen kan het zijn dat je wat vroeger wordt gewekt dan normaal. De vogels zitten weer op hun nesten en veranderen de buitenwereld in een gigantische kraamkamer. En dat gaat, zo blijkt, gepaard met flink gekwetter en gefluit. Ik schreef er een gedicht over, beluister het hier:

In mijn column op NPO Radio 1 lees ik wekelijks een kort positief gedicht over de actualiteit. Meeluisteren? Zet je wekker elke dinsdag rond tien voor drie.

Mij inzetten voor een spoken word performance, voice-over, audiowerk op maat, creative copy of een andere taal, geluid of communicatie-klus? Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Stuur een mailtje naar dichtwater@gmail.com of bel 0622418105.