Op de radio: pollen

Hooikoorts is voor veel mensen een bekend zomerprobleem. Voor NPO Rado 1 schreef ik een gedicht over de plagerige pollen die ons ieder jaar bezoeken.

U kent vast allemaal het spreekwoord: bij het arriveren van de pol slaat de neus compleet op hol. Hooikoorts is voor veel mensen een bekend zomerprobleem. Uit peilingen van het meteorologisch instituut blijkt echter dat de pol dit jaar wat vertraagd is. Ik schreef er een gedicht over. Beluister het hier:

In mijn column op NPO Radio 1 lees ik wekelijks een kort positief gedicht over de actualiteit. Meeluisteren? Zet je wekker elke dinsdag rond tien voor drie.

Mij inzetten voor een spoken word performance, voice-over, audiowerk op maat, creative copy of een andere taal, geluid of communicatie-klus? Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Stuur een mailtje naar dichtwater@gmail.com of bel 0622418105.