Op de radio: wereldrecord wonen onder water

Je kan het zo gek niet bedenken of er heeft wel iemand een wereldrecord in. Vandaag bij NPO Radio 1 een gedicht over het wereldrecord wonen onder water dat onlangs is verbroken door een Amerikaanse onderzoeker die al 76 dagen op 9 meter diepte op de zeebodem woont.

Je kan het zo gek niet bedenken of er heeft wel iemand een wereldrecord in. Vandaag bij NPO Radio 1 een gedicht over het wereldrecord wonen onder water dat onlangs is verbroken door een Amerikaanse onderzoeker die al 76 dagen op 9 meter diepte op de zeebodem woont. Beluister het hier:

In mijn column op NPO Radio 1 lees ik wekelijks een kort positief gedicht over de actualiteit. Meeluisteren? Zet je wekker elke dinsdag rond tien voor drie.

Mij inzetten voor een spoken word performance, voice-over, audiowerk op maat, creative copy of een andere taal, geluid of communicatie-klus? Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Stuur een mailtje naar dichtwater@gmail.com of bel 0622418105.