Op de radio: huisdierenpoep-inzameling

DierenPark Amersfoort start een poep-inzamelingsactie voor onderzoeksdoeleinden. Voor NPO Radio 1 schreef ik er een stinkend goed gedicht over.

DierenPark Amersfoort ontvangt de laatste dagen vreemde post. Tientallen mensen sturen zakjes huisdierenpoep op. En niet ongevraagd. De dierentuin is namelijk een poep-inzamelingsactie gestart voor onderzoeksdoeleinden. Voor NPO Radio 1 schreef ik er een stinkend goed gedicht over. Beluister het hier.

In mijn column op NPO Radio 1 lees ik wekelijks een kort positief gedicht over de actualiteit. Meeluisteren? Zet je wekker elke dinsdag rond tien voor drie.

Mij inzetten voor een spoken word performance, voice-over, audiowerk op maat, creative copy of een andere taal, geluid of communicatie-klus? Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Stuur een mailtje naar dichtwater@gmail.com of bel 0622418105.