Dichtwater drietalig

Voor een internationale opdrachtgever leverde ik voor het eerst spoken word op maat op in drie verschillende talen: Nederlands, Frans en Duits.

Beeld: Twycer

Bovenstaande foto is genomen op een heel bijzonder event! Voor een internationale opdrachtgever droeg ik een op maat gemaakte spoken word tekst voor op muziek. Omdat het publiek niet alleen uit Nederlanders maar ook uit Duits- en Franstaligen bestond, werden voor hen op hun koptelefoons voice-overs afgespeeld in het Duits én Frans. Die voice-overs had ik eerder in mijn studio ingesproken.

Op het moment suprème liepen de live-audio en beide voice-overs exact gelijk en kon het gehele publiek op hetzelfde moment genieten van de speciaal voor hen geschreven voordracht. Een hele toffe ervaring in het AFAS Theater in Leusden en voor het eerst Dichtwater in drie talen tegelijk!

Het toffe van mijn werk is dat geen opdracht hetzelfde is en dat ik op die manier kan blijven groeien. Als mens en als professional. Zo ook vandaag.

Wil jij ook met mijn hulp onvergetelijke en unieke communicatie creëren of jouw event verrijken met een uit het hart geschreven spoken word performance? Of wil je op een andere manier met mij samenwerken? Ik kijk er naar uit. Stuur een mailtje naar dichtwater@gmail.com of bel 0622418105 en dan gaan we samen iets moois maken.

Tekst, performance & voice-overs: Reinier van der Veer (Dichtwater)
Bureau: Obsession