Muziek op de radio

Onlangs was ik met nieuwe muziek te horen op radio NPO1. Benieuwd naar mijn rap en muziekproductie? Luister hier.

Vorige week zaterdag was ik met nieuwe muziek te horen op NPO Radio 1.

Voor de gelegenheid maakte ik een live/akoestische bewerking van een nummer waar ik al een tijdje aan werk en wat hopelijk binnenkort het levenslicht gaat zien. Want ja! Ik maak ook nog muziek. Dat is waar het ooit allemaal begon voor mij. Dit keer dus geen spoken word maar een rap-tekst. Of een cross-over? Wat vind jij?

Beluister hieronder het gehele fragment:

Of beluister alleen de muziek:

Tekst, rap en muziekproductie: Reinier van der Veer (Dichtwater)
Intro-vocalen: Mellow Love
Gitaar: Melle Beemster

Spoken word of muziek nodig voor een event, commercial of bedrijfsfilm? Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Stuur een mailtje naar dichtwater@gmail.com of bel 0622418105 en dan gaan we samen iets moois maken.