Dichtwater voor NOVI conferentie

De ruimtelijke ordening van Nederland is actueler dan ooit. Voor de NOVI conferentie maakte ik een spoken word uitnodigingsvideo en trad ik live op op de conferentie zelf.

De ruimtelijke ordening van Nederland is actueler dan ooit. We staan voor kolossale uitdagingen op gebied van woongelegenheid, natuur en energie. En dat terwijl de ruimte zeer beperkt is.

Voor de NOVI-conferentie, georganiseerd door ministerie van BZK, maakten we onderstaande spoken word uitnodiging. Op basis van sessies met de klant, briefings en achtergrondresearch schreef ik een tekst op maat, zocht ik de muziek uit en sprak ik de live voice-over in. Binnen twee dagen na publicatie van de video waren er 300 aanmeldingen, binnen een week zat de gehele conferentie vol.

Tekst, voice-over en muziekkeuze: Reinier van der Veer (Dichtwater)
Beeld: VidiVision
Bureau: effectgroep*

Op de conferentie zelf, die plaatsvond in het NBC Congrescentrum, mocht ik het podium delen met o.a. minister Hugo de Jonge voor een live performance van spoken word op maat. Zie hieronder de aftermovie.

Tekst & performance: Reinier van der Veer (Dichtwater)
Beeld: VidiVision
Bureau: effectgroep*

Wil jij ook met mijn hulp onvergetelijke en unieke communicatie creëren of jouw event verrijken met een uit het hart geschreven spoken word performance? Of wil je op een andere manier met mij samenwerken? Ik kijk er naar uit. Stuur een mailtje naar dichtwater@gmail.com of bel 0622418105 en dan gaan we samen iets moois maken.