Voice-over Zeesluis IJmuiden

26 januari jongstleden opende Koning Willem-Alexander officieel de nieuwe Zeesluis IJmuiden, de grootste zeesluis ter wereld. Het evenement dat online te volgen was via een livestream werd ingeleid door onderstaande video. Dichtwater schreef de copy voor die video en sprak de spoken word voice-over in.

26 januari jongstleden opende Koning Willem-Alexander officieel de nieuwe Zeesluis IJmuiden, de grootste zeesluis ter wereld. Het evenement dat online te volgen was via een livestream werd ingeleid door onderstaande video. Dichtwater schreef de copy voor die video en sprak de spoken word voice-over in.

Tekst & voice-over: Reinier van der Veer (Dichtwater)
Muziek: Modern Day Composers
Beeld: Blonkfilm, Drone Addicts
Concept: Obsession, Nathan Wiersma

Wil jij ook een spoken word performance, voice-over of creative copy op maat laten schrijven of op een andere manier met mij samenwerken? Ik kijk er naar uit. Stuur een mailtje naar dichtwater@gmail.com of bel 0622418105 en dan gaan we samen iets moois maken.