Benefietdiner

Dichtwater verzorgt spoken word intermezzo op benefietdiner Helen Dowling Instituut voor psychologische hulp bij kanker.

Foto: Paul Ridderhof

Ik hou van mijn werk en die liefde sijpelt door in elke opdracht die ik doe. Altijd, probeer ik met mijn woorden een positieve, hoopvolle boodschap achter te laten, nadat ik het publiek eerst geraakt hebt daar waar men het echt voelt. Het houden van mijn werk krijgt echter een extra gouden randje wanneer ik met mijn woorden direct meehelp aan een goed doel.

Dat was ook het geval toen ik onlangs mocht performen op een benefietdiner van het Helen Dowling Instituut, een instituut voor psychologische zorg bij kanker. In een duet met directrice Hanneke Haanraadts sprak ik in spoken word vorm het publiek toe, in de hoop hen de urgentie van deze avond en het belang van hun bijdrage duidelijk te maken.

En met succes: met de opbrengsten van de benefiet-avond kan het Helen Dowling Instituut een nieuwe zorglocatie openen en daarmee 350 mensen, die wachten op dringende psychologische hulp, van de wachtlijst halen.

Foto: Paul Ridderhof

Ook een spoken word performance, voice-over of creative copy op maat laten schrijven? Stuur een mailtje naar dichtwater@gmail.com of bel 0622418105.

In opdracht van: D&B Eventmarketing, Helen Dowling Instituut