MonumentMakers 2021

Ter gelegenheid van Open Monumentendag 2021, heeft Dichtwater een spoken word audiowerk gecreëerd, geïnspireerd op een vrijwilliger van het Fort bij Aalsmeer.

De afgelopen twee weken ben ik ter gelegenheid van Open Monumentendag met veel plezier onderdeel geweest van het project MonumentMakers 2021. Op het monumentale fort bij Aalsmeer heb ik Kenneth Pont ontmoet die samen met een select groepje andere vrijwilligers de fortboerderij in leven en in bloei houdt. Kenneth is een man van het land, van de bloemen en de planten.

Geïnspireerd op zijn werkzaamheden en levensfilosofie heb ik onderstaand spoken word audiowerk gecreëerd als ode aan het fort en iedereen die zich met passie en toewijding inzet voor het bestaansrecht van deze bijzondere plek.

Het audiowerk is vanaf heden te beluisteren op het fort bij Aalsmeer en is tijdens de officiële opening voorgedragen aan een select gezelschap waaronder de burgemeester van de gemeente Haarlemmermeer. Een memorabele dag en ervaring. Mijn dank gaat uit naar de organisatie, Kenneth en alle andere betrokkenen.

Opdrachtgever: MonumentMakers
Concept: Reinier van der Veer
Tekst en vocalen: Reinier van der Veer
Muziekcompositie en productie: Reinier van der Veer

Ook een spoken word performance, voice-over of creative copy op maat laten schrijven? Stuur een mailtje naar dichtwater@gmail.com of bel 0622418105.