Dichtwater in het nieuws

Naar aanleiding van mijn ode aan Hoofddorp werd ik geïnterviewd door Meerradio, NH Radio, HC Nieuws en NH Nieuws. Lees en luister het hier terug!

Naar aanleiding van de ‘Ode aan Hoofddorp’ die ik schreef in het kader van het Blikvangers project, werd ik geïnterviewd door diverse media. Dat mijn werk zo goed ontvangen wordt is supertof en de gesprekken die ik naar aanleiding daarvan mocht voeren waren minstens zo leuk.

“Hoofddorp staat op een positieve wijze op de kaart, zoals het er nog nooit opgezet was.”

Eric Hoenson, HC Nieuws

Lees hier mijn interview met HC Nieuws dat tevens in de fysieke krant verscheen en hier mijn interview met NH Nieuws. Daarnaast werd ik ook nog gebeld door NH Radio en Meerradio die mij beiden live in de uitzending interviewden. De opnames daarvan zijn hieronder terug te luisteren.

Interview met Dirk-Jan Emans van Meerradio
Interview met Morad El Ouakili en Natasja Floor van NH Radio

Ook een spoken word performance, voice-over of creative copy op maat laten schrijven? Stuur een mailtje naar dichtwater@gmail.com of bel 0622418105.