Op de radio: meteorologisch verschijnsel

Op de radio: een gedicht over Nederland’s favoriete probleem nummer één: het weer.

Elke dinsdag schrijf ik voor NPO Radio 1 een kort positief gedicht over de actualiteit. Bij gebrek aan ander geschikt nieuws wend ik mij uiteraard graag tot Nederlands favoriete probleem nummer één: meteorologische verschijnselen. Oftewel: het weer. Zo ook vandaag! Luister het fragment hier terug (voor wie het had gemist).

In mijn poëtische column op NPO Radio 1 lees ik wekelijks een gedicht over de actualiteit. Meeluisteren? Zet je wekker elke dinsdag rond tien voor drie.

Mij inzetten voor een spoken word performance, voice-over, creative copy of een andere communicatie-klus? Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Stuur een mailtje naar dichtwater@gmail.com of bel 0622418105.