Drukwerk

Een tekst laten schrijven en voor laten dragen op een evenement is natuurlijk al een prachtige ervaring maar wat nou als je die tekst voor altijd wilt bewaren en misschien wel een bijzonder plekje wilt geven in je huis of kantoor? Om dat te kunnen realiseren biedt Dichtwater voor elke tekst de mogelijkheid deze te laten drukken.

Drukwerk

Drukwerk

  • handgedrukt of digitaal
  • inclusief grafische designmogelijkheden
  • optie tot inlijsten van een of meerdere exemplaren
  • optie tot verwerken van bijv. een bedrijfslogo in het ontwerp
  • keuze uit diverse luxe papiersoorten en andere materialen

Een tekst laten schrijven en voor laten dragen op een evenement is op zichzelf al een prachtige ervaring maar wat nou als je die tekst voor altijd wilt bewaren en misschien wel een bijzonder plekje wilt geven in je huis of kantoor? Om dat te kunnen realiseren biedt Dichtwater voor elke tekst de mogelijkheid deze te laten drukken. Dit kan handgezet met behulp van een authentieke letterpress of digitaal. Digitaal biedt meer opties met betrekking tot formaat en design. Handgemaakt drukwerk geeft een zeer authentieke uitstraling waarbij de letters met de hand voelbaar zijn in het zware luxe papier. Ook is het mogelijk een of meerdere exemplaren te laten inlijsten. Prachtig om bijvoorbeeld bij een evenement te overhandigen aan uw zakelijke partners. Ook drukwerk op koffiemokken, notebooks, muismatten of andere artikelen is mogelijk.

Heeft u interesse in design of drukwerk? Vermeld dan bij uw aanvraag in wat voor soort drukwerk u interesse heeft en om welke aantallen het gaat.

Direct een aanvraag doen of meer informatie? Stuur een bericht via het contactformulier, mail naar [email protected] of bel 0622418105.