Op de radio: aflopende aanbiedingen

Voorlopig het laatste gedicht op NPO Radio 1. Na een jaar sluiten we af met een gedicht over aflopende aanbiedingen op internet. Beluister het hier.

Vandaag was ik voorlopig voor de laatste (!) keer te horen op NPO Radio 1. Dit keer met een gedicht over aflopende aanbiedingen op internet. Je kent ze wel: die met een klokje dat terugloopt en schreeuwt: sla toe nu het nog kan! Profiteer! Die klokjes blijken dus helemaal niet altijd zo betrouwbaar te zijn. Luister het gedicht hier terug:

In mijn column op NPO Radio 1 las ik het afgelopen jaar wekelijks een kort luchtig gedicht over de actualiteit. Op geheel eigen wijze bracht ik ritmisch en op rijm het leuke, innovatieve of grappige nieuws en soms (heel belangrijk) het weerbericht. Best een opgave, met krantenkoppen die bol staan van ellende maar het is gelukt: we zijn maar liefst 50 gedichten verder! Een klein boekwerk.

En nu? Ik sta open voor nieuw avontuur. Dus ben of ken je (iemand van) een omroep, radioprogramma, televisieprogramma of krant en heb je wel oren naar een column, gesproken of geschreven, in audio, print of beeld, wel of niet po√ętisch. Mijn deur staat open!

Mij inzetten voor een spoken word performance, voice-over, audiowerk op maat, creative copy of een andere taal, geluid of communicatie-klus? Dat kan natuurlijk ook. Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Stuur een mailtje naar dichtwater@gmail.com of bel 0622418105.