Spoken word AVANS Hogeschool

Door AVANS Hogeschool werd ik gevraagd een spoken word uitnodiging te maken voor hun jaarlijkse medewerkers-evenement. Op basis van voorgesprekken en onderzoek schreef ik een wervend spoken word stuk, uitgevoerd op muziek en voorzien van een toffe video.

Nieuw werk! Door AVANS Hogeschool werd ik gevraagd een spoken word uitnodiging te maken voor hun jaarlijkse medewerkers-evenement. Op basis van voorgesprekken en onderzoek schreef ik een wervend spoken word stuk, uitgevoerd op muziek en voorzien van beeld in onderstaande video. De video werd verstuurd in de uitnodigingsmail voor de Avansdag 2023. Voor het event waren meer aanmeldingen dan álle voorgaande jaren.

VIDEOCREDITS:
Spoken word tekst en voice-over: Reinier van der Veer
Regie, camera en montage: Joeri Molendijk
Camera: Jeroen Davidse
Drone-piloot: Oğhuzan Tuncer

Naast de uitnodigingsvideo, verzorgde ik ook een performance op maat op het evenement zelf. Op basis van die tekst, ontwikkelde en leverde ik in samenwerking met vormgever en drukker Annabel Kranendonk 200 handgemaakte aandenkens voor betrokkenen.

Bekijk hieronder een korte ‘making off’-video en zie hoe het proces in z’n werk ging.

Mij inzetten voor een spoken word performance, campagne-video, voice-over, creative copy of een andere communicatie-klus? Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Stuur een mailtje naar dichtwater@gmail.com of bel 0622418105.