Op de radio: de opmars van vinyl

Vinyl (niet het vloerzeil maar de geluidsdrager) is bezig aan een onophoudelijke opmars. Als muziekliefhebber en -maker kan ik dat natuurlijk alleen maar aanmoedigen. Vandaag bij NPO Radio 1 las ik er een gedicht over.

Vinyl (niet het vloerzeil maar de geluidsdrager) is bezig aan een onophoudelijke opmars. Als muziekliefhebber en -maker kan ik dat natuurlijk alleen maar aanmoedigen. Vandaag bij NPO Radio 1 las ik er een gedicht over. Beluister het hieronder:

Villa VdB 14-03-2023 – vinyl

In mijn column op NPO Radio 1 lees ik wekelijks een kort positief gedicht over de actualiteit. Meeluisteren? Zet je wekker elke dinsdag rond tien voor drie.

Mij inzetten voor een spoken word performance, voice-over, audiowerk op maat, creative copy of een andere taal, geluid of communicatie-klus? Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Stuur een mailtje naar dichtwater@gmail.com of bel 0622418105.