Op de radio: kuren bij de manicure

Er is een ernstig tekort aan nagelstylisten, zo blijkt. Ik schreef er een gedicht over voor NPO Radio 1.

Vandaag angstaanjagend nieuws over ernstige schaarste. De nagelstylisten zijn niet aan te slepen, zo blijkt, met als gevolg dat de nagelklant nu soms wel een maand lang in de rij staat. Ik schreef er een gedicht over voor NPO Radio 1 en dat kun je hier terugluisteren.

Villa VdB 21-02-2023 – kuren bij de manicure

In mijn column op NPO Radio 1 lees ik wekelijks een kort positief gedicht over de actualiteit. Meeluisteren? Zet je wekker elke dinsdag rond tien voor drie.

Mij inzetten voor een spoken word performance, voice-over, audiowerk op maat, creative copy of een andere taal, geluid of communicatie-klus? Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Stuur een mailtje naar dichtwater@gmail.com of bel 0622418105.