Op de radio: kerstboodschap / mammoetdrol

Vorige week niet één maar twee gedichten op de radio. Een poëtische kerstboodschap en een luchtig gedicht over een mammoetdrol. Luister beide gedichten hier terug.

Vorige week was ik niet één maar twee keer op de radio. Dinsdag voor het daverende dinsdaggedicht en maandag voor de kerstboodschap. Omdat jij waarschijnlijk lekker zat te steengrillen of tot aan je nek in een duizendgangendiner, kan je de fragmenten gewoon hier terugluisteren. Luister hier de kerst-special:

Villa VdB 26-12-2022 – Gourmetstel

En hier het dinsdaggedicht. Als vanouds lekker luchtig over uitgestorven olifanten en wat er nu nog allemaal te vinden is in hun poep. Daar sta je van te kijken. Wie wat bewaart, heeft wat. Zo blijkt maar weer.

Villa VdB 27-12-2022 – Mammoetdrol

Mocht je naar aanleiding van dat gedicht nou denken: waar heeft die man het in vredesnaam over? Dan heldert dit wellicht wat op.

In mijn poëtische column op NPO Radio 1 lees ik wekelijks een gedicht over de actualiteit. Meeluisteren? Zet je wekker elke dinsdag rond tien voor drie.

Mij inzetten voor een spoken word performance, voice-over, creative copy of een andere communicatie-klus? Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Stuur een mailtje naar dichtwater@gmail.com of bel 0622418105.