Op de radio: WhatsApp storing

Hoe hebben jullie de WhatsApp storing vanochtend ervaren? Vandaag wijdde ik er in mijn rubriek op NPO Radio 1 een (soort van) gedicht aan.

Hoe hebben jullie de WhatsApp storing vanochtend ervaren? Verschrikkelijk? Verschrikkelijk rustgevend? Vandaag wijdde ik er in mijn rubriek op NPO Radio 1 een (soort van) gedicht aan. Over berichten die niet kunnen wachten en blauwe vinken. Zelfs de presentator leek er een beetje in de war van. Beluister het fragment hier:

In mijn po√ętische column op NPO Radio 1 lees ik wekelijks een gedicht over de actualiteit. Meeluisteren? Zet je wekker elke dinsdag rond tien voor drie.

Mij inzetten voor een spoken word performance, voice-over, creative copy of een andere communicatie-klus? Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Stuur een mailtje naar dichtwater@gmail.com of bel 0622418105.