Op de radio: dierendag

Gister was het dierendag. Dichtwater schreef er een gedicht over, voorgedragen bij NPO Radio 1.

Gister was het dierendag. In mijn wekelijkse rubriek op NPO Radio 1 wijdde ik er een gedicht aan.

Fun fact: in het gedicht zitten 16 soortnamen van dieren verstopt. Zit je in het onderwijs of heb je zelf jonge kinderen? Laat hen het gedicht horen en kijk of ze ze allemaal kunnen vinden. Plezier gegarandeerd. Voor de goede antwoorden mag je mij een bericht sturen.

In mijn po√ętische column op NPO Radio 1 lees ik wekelijks een gedicht over de actualiteit. Meeluisteren? Zet je wekker elke dinsdag rond tien voor drie.

Mij inzetten voor een spoken word performance, voice-over, creative copy of een andere communicatie-klus? Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Stuur een mailtje naar dichtwater@gmail.com of bel 0622418105.