Dichtles op de basisschool

Reinier van der Veer alias Dichtwater geeft als schooldichter dichtles op basisschool Bos en Vaart en maakt met de kinderen een dichtbundel.

Begin mei heb ik als schooldichter dichtles gegeven op de Bos en Vaartschool in Haarlem. Tijdens de les zijn de kinderen zelf in de pen geklommen en begonnen aan de meest prachtige gedichten in het thema ‘vrijheid’. Al die gedichten zijn nu gebundeld in een heuse Bos en Vaart dichtbundel. De bundel presenteerden we afgelopen dinsdag in Kinderboekwinkel Kiekeboek. Ik ben supertrots op alle kinderen die zulke prachtige woorden op papier hebben gezet en ben nog steeds aan het nagenieten van deze ervaring. Meer informatie over dichtlessen op school? Stuur me een berichtje.

Spoken word performance, voice-over of creative copy op maat laten schrijven? Stuur een mailtje naar dichtwater@gmail.com of bel 0622418105.